pátek 22. června 2018

NOVINKY

Ahoj Rakety,
tak nám skončila sezóna, v naší historii třetí nejlepší (body celkové, +/- body). Díky Adamovi, bráchovi, Čóčovi, Kubům, Márovi, Michalovi, Semimu a Vláďovi za hru, za bojovnost, snahu, zlepšení se, za nové a platné hráče, za přístup (ten by se mohl ještě zlepšit). Vyzdvihovat něčí výkony, že tenhle je lepší, než tento, tenhle stojí za h...., to fakt nechci, jsme tým a tak musíme fungovat, když to někdo kazí, tak ho holt musí zastoupit ten lepší hráč a naopak, jinak to nepůjde a posílat na hřiště někoho, že je lepší a ten horší bude stát na střídačce, to né, takhle to u rakeťáků nefunguje a fungovat nebude, už jsem to zažil jednou, jinde a nemám tu potřebu to řešit znova a doufám, že ostatní to taky máte tak. Musíme hrát jako tým, mluvit na sebe, nehádat se, neříkat někomu, ať se na to vysere, atd. Rakeťáci jsou o kámoších, né až tak o ambicích, alespoň já to tak mám, samozřejmě chci vyhrávat, ale abych se s někým z týmu hádal a říkal mu, že stojí za hovno, to fakt ne, futsal není můj zdroj obživy, je to jen zábava a motivace, tak prosím ty, kdo mají potřebu nadávat, urážet, atd. ať si to se spoluhráčem, vyřeší mimo hřiště, na hřišti bude klid, vím že to nejde vždy, ale ovládnout se snad dokáže každý. A teď pár otázek, když tak se vyjádřete do diskuze.

1. budeme pokračovat příští sezónu?
2. co dokopná v pátek 29.06.2018?
3. Semi přivedl včera na trénink hráče (jméno nevím, ani se nepředstavil), říkal ať ho zaregistruji a hraje za nás. Nebudu tu rozhodovat za tým. Za mě osobně, běhat uměl, míč si podržel, ale potřebujeme hráče co dostane míč, udělá si kličku/přihraje a dá góla a tohle jsem neviděl. Určitě nebude mít nikdo nic proti, když bude chodit na tréninky, ať ho vidí víc lidí z týmu a on ukáže, že pro nás bude přínosem, ne jenom hráč na soupisce. Protože dalšího hráče nepotřebujeme, je nás dost a když se nesejdeme dá se to přeložit, nebo prostě odehrát, ale nechci, aby nás na zápasy chodilo 15 a půlku hrací doby být na střídačce, i když za sebe musím pochválit obranu, fakt jsme se naučili střídat (čas na hřišti/střídačce).

Mějte se, užívejte léto, výlety, fesťáky, dovolené, choďte na tréninky kdo můžete, regenerujte namožené svaly po sezóně, atd.

Jirka


3 komentáře:

  1. Čau víkend po té jdu do práce takže za mě ne.Samozrejme také všem moc a žádný lidí bych nebral takhle dobrý a ještě když to tu funguje tak když lidé nejsou schopni posílat SMS jen se vyjadrete zde kdo půjde a nepujde na trénink dík Zouza vedoucí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je jasný že pokračujeme nevím jestli ve stejném složení do nikoho nevidím ale byl bych rád Zouza vedoucí

      Vymazat
  2. Čus pánové a netáhla..V první řadě též děkuju všem za sezónu,která byla celkem v pohodě až na pár zápasů,kdy jsme si to vyloženě posrali sami..Dále bych chtěl říct,že jebat budu dál..Samozřejmě to všichni hrajeme pro zábavu,ale nebudu mlčet,když tam jsou lidi,kteří lítají jak hovada,nechají tam všechno,že dva dny po zápase nemůžou pořádně chodit a pak tací,kteří to mají úplně u prdele,jsou líní udělat rychlý krok a celkově mají přístup,že by se mohli i od Větruše učit..To jako sorry,ale Tvl..😉Počet lidí je v poho,ale z posledních 5ti zápasu jsme min.2x neměli nikoho pomalu ani na střídání a za mě,by se nám dopředu někdo,kdo si to umí dát,ještě hodil..Ale od toho máme samozrejme vedoucího.Ohledne dokopne je mi to celkem jedno,teď už bude čas,tak jen dejte vědět,kdy..A na trénink jdu.. Zduř jak sviň..a zvolte si kapitána do nové sezóny,pokud nechcete,abych vás jebal😉

    OdpovědětVymazat